GSM

Bezoekers van deze pagina kijken ook op: camera, gadgets en lastminute reizen

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe Op zoek naar een nieuwe telefoon of abonnement?

Gnoegle maakt je wegwijs en selecteerde de leukste kado's, nieuwste en beste toestellen en voordeligste abonnementen die op internet te vinden zijn.

Zoek je iets specifieks? Kijk dan direct op de website van een van de aanbieders, te herkennen aan de donkerblauwe kopjes!

Telfort

Telfort.nl Mobiele diensten en online verkoop van toestellen en abonnementen.

Telfort bestaat 10 jaar en heeft nu nog meer aanbiedingen!

Verstuur een telegram

Verstuur een telegram Het is de combinatie van impact, persoonlijke bezorging, rechtsgeldigheid, snelheid en betrouwbaarheid die een telegram zo exclusief en bijzonder maken. Ook voor u!

Om welke reden u ook een telegram verstuurt, de persoonlijke bezorging is een belangrijke factor. De telegrambesteller, die persoonlijk een telegram van U komt bezorgen; het is alsof u persoonlijk voor de ontvanger staat. Het kan met een telegram!

Bel de hele wereld vanaf je GSM

trendcall TrendCall is gespecialiseerd in oplossingen voor goedkoper mobiel bellen. De meeste mensen besparen na overstappen op TrendCall tussen de 15% en 60%.

Klanten bellen met een Nederlandse simkaart op het netwerk van een KPN-dochter.

TrendCall verkoopt de volgende sim-only abonnementen. FreeRider - een revolutie in de wereld van mobiel bellen. FreeRider is speciaal bedoeld voor mensen die vooral bereikbaar willen zijn.

GSM Megastore

GSM Megastore Online gsm bestellen?

Rinkel's GsmMegastore is een onafhankelijke gsm shop met abonnementen van alle netwerken en een zeer compleet assortiment aan toestellen.

KPN sim-only

KPN sim-only U bent tevreden met uw mobieltje en u wilt voordelig bellen: kies dan SIM-Only

Uw abonnementskosten per maand zijn een stuk lager

U heeft al een abonnement voor € 10,- per maand

De aller goedkoopste sim-kaarten

De aller goedkoopste sim-kaarten SIMstunts.nl is een online winkel waar men 24 uur per dag terecht kunt voor de goedkoopste SIM only aanbiedingen in de markt.

Doordat wij een zeer efficiënte manier van werken hebben, zijn onze klanten verzekerd van een snelle service en de laagste prijzen in de markt.

Indien de klant extra advies nodig heeft over welke GSM abonnement het beste bij hem of haar past dan staat ons team altijd klaar om te helpen met een persoonlijk advies

GSM.TV

GSM.TV Online gsm bestellen?

Sinds 2004 is GSMTV een groot marktleider in de zowel mobiele als vaste telefonie, Met het online verkopen van losse toestellen maar ook abonnementen. Tevens hebben zij ook een groot aantal huistelefoons en accessoires aan hun shop toegevoegd.

Skype.com

Skype.com Skype Technologies S.A. biedt een internationale online communicatiedienst. Het bedrijf is het snelst groeiende en grootste in zijn soort en elke dag komen er 150.000 nieuwe leden bij. Wij willen voor de telefoon doen wat e-mail voor de posterijen gedaan heeft.

Vodafone

Vodafone Online gsm bestellen?

Laat je inspireren en communiceer in een nieuwe wereld van kleur, beeld en geluid.

KPN mobiele post telefonie

KPN mobiel post telefonie Mobiele postpaid telefonie is al jaren een speerpunt van KPN. Als marktleider biedt KPN de nieuwste telefoons tegen aantrekkelijke prijzen. Als actie biedt KPN.com alleen online € 5 per maand korting op alle postpaid abonnementen.

Palm + TomTom

Palm plus TomTom Dit zijn krachtige tools voor zakelijk gebruik.

Maak en bewerk Office-documenten. Controleer uw e-mail. Surf op het internet. Haal meer uit uw werkdag! Nu inclusief TomTom Navigator met bluetooth GPS ontvanger.

Gratis i.c.m. Orange € 30,00 2 jaar € 30.00 p/mnd

Pimp je GSM !

Pimp je GSM ! Beltonio.nl, de site om je GSM te pimpen!

Beltonio.nl biedt duizenden zaken tegen een laag tarief (Euro 1,15) waar andere vergelijkbare sites 1,30 rekenen

Gratis gebeld worden in het buitenland !

buitenlandbellen Dankzij een nieuwe technologie is het met de RIIING-kaart mogelijk om gratis gebeld te worden maar ook 72% te besparen op je mobiele rekening als je in het buitenland bent geweest.

Momenteel is er geen goedkopere mobiele aanbieder!

GSMexpress

GSMexpress Online gsm bestellen?

GSMexpress.nl is wederverkoper van alle mobiele netwerk providers in Nederland. Bezoekers kunnen kiezen uit de volgende leveranciers:

T-Mobile, Vodafone, KPN, Hi, Telfort, Orange en Debitel

Tevens biedt GSMexpress.nl de grote bekende merken GSM toestellen. Men kan kiezen uit de volgende merken:

Nokia, Samsung, Motorola, Sony Ericsson, LG, Siemens.

Mobiele telefoons van KPN

Mobiele telefoons van KPN Er kan worden gekozen uit een groot aantal merken gericht op specifieke toepassingen en budgetten.

Van het betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige KPN-merk tot merken speciaal voor jongeren, zoals Hi, of prijsvriendelijke merken als Het Net en Simyo.

Bonus bellen bij Daily Com

dailycom DailyCom biedt haar klanten goedkope telefonie via de vaste telefoonaansluiting. Uniek is het aanbod om onbeperkt gratis te bellen naar vaste binnenlandse nummers buiten de piekuren voor slechts 8,95 per maand.

Daarbuiten krijgt elke klant van ons iedere maand gratis bonusbeltegoed en kan een klant 15 bonus voordeelnummers instellen!

KPN.com

KPN.com KPN biedt telefoon-, internet- en televisiediensten aan particulieren door gebruik te maken van het vaste netwerk in Nederland.

Voor zakelijke klanten biedt KPN, zowel nationaal als internationaal, een breed scala aan diensten, variërend van spraak-, internet- en datadiensten tot het volledige beheer van uitbestede ICT-diensten.

Typhone.nl

Typhone.nl Webwinkel met accessoires voor diverse gsm toestellen en alle mogelijke mobiele abonnementen.

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe Een nieuw toestel gevonden?

Sms www.gnoegle.nl naar al je vrienden en stel ze op de hoogte van het gemak van Gnoegle!

KPN internetplusbellen

KPN internetplusbellen InternetPlusBellen (IPB) is een product waarmee klanten tegen een laag tarief kunnen bellen en internetten. De KPN actie op dit moment is een half jaar gratis bellen naar alle vaste nummers in Nederland.

Typhone

Typhone In de afgelopen 6 jaar is Typhone.nl inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste online telecomshop en heeft 1 van de hoogste conversiepercentages in de markt.

Abonnementen, toestellen, actieproducten, accessoires en ringtones, alsmede vaste telefonie producten worden aangeboden.

De consumentenbond heeft Typhone als beste online-telecomsite getest in 2004.

Daarnaast is Typhone.nl zowel in het jaar 2004 en 2005 genomineerd als 'Beste Website van het Jaar', respectievelijk in de categorie Telecom en ICT.

NIEUW: Naambeltonen.nl

NIEUW Naambeltonen.nl De nieuwste rage op beltonen gebied!

"Maxima, je telefoon gaat, haal 'm uit je broekzak anders ben je te laat!"

Via de website naambeltonen.nl kun je bijzonder originele beltonen op je mobiele telefoon downloaden. Namelijk een beltoon met jouw eigen naam er in!

Je kunt een keuze maken uit meer dan 1200 verschillende namen. Momenteel is er een bubbling-versie, een hardcore-versie en een pop-versie beschikbaar, die je alledrie vooraf kunt beluisteren.

Beldienst.nl

Beldienst.nl Iedereen kan vanaf nu gratis bij Beldienst.nl een servicenummer aanvragen om zo een telefonische adviesdienst op te starten en daarmee geld verdienen.

Er kan zowel naar een vaste telefoonaansluiting als naar een mobiele telefoon worden doorgeschakeld.

Heel veel goedkope belminuten!

voda_sim Bijvoorbeeld 150 min/150 sms van € 8.95 voor maar € 5.95 p/mnd en geen aansluitkosten, bij vodaphone!

Of, 200 + 100 bonusminuten voor maar € 7,95 p/mnd en geen aansluitkosten, bij Telfort!

Trendcall.com

Trendcall.com TrendCall Services. Cheap international mobile call services for foreigners residing in the Netherlands. All subscriptions offered by TrendCall are SIM-only.

gsmwarenhuis.nl

gsmwarenhuis.nl Wanneer u al in het bezit bent van een gsmtelefoon kunt u bij hen een supervoordelig “sim-only” abonnement krijgen waarmee u al voor enkele euro’s per maand urenlang kunt bellen.

Tele2 Mobiel

Tele2 Mobiel Tele2 Nederland is een dynamisch telecombedrijf met een marktaandeel van ruim 25% in vaste en mobiele telefonie.

Gomobile.nl

Gomobile.nl Online gsm bestellen?

GoMobile biedt u goedkope GSM abonnementen op de mobiele netwerken van KPN, Libertel, Telfort, Dutchtone, Ben, Talkline en Debitel. Tevens verkopen zij toestellen en contractsverlengingen!

Alleen voor vrouwen !

femmephone FemmeFone.nl - Eindelijk een telecomwinkel alleen voor vrouwen. Met de lancering van Femmefone.nl is er eindelijk een online telecomwinkel die afwijkt van de grijze massa.

In plaats van DVD-spelers en spelcomputers als "product plus" geven wij bijvoorbeeld kuurarrangementen of makeovers weg in de Salon van Rob Peetoom en Mari van de Ven.

Daarnaast hebben wij parfums van verschillende bekende merken als Giorgio Armani, Cacharel en Thierry Mugler in ons assortiment, alsmede ook sieraden- en horlogelijnen van bekende merken zoals Dolce&Gabbana, Swarovski, Guess, Ti Sento en Burberry.

Met andere woorden alles dus wat de onafhankelijke jonge vrouw graag kado krijgt.